RESTAURACIÓ: Una carta d'infusions única i a la teva mesura.

Som proveïdors de te per a bars i restaurants que han fet el pas de tenir un te de qualitat, per a una millor experiència gastronòmica en el seu local.

Oferim:

  • Qualitat i varietat a bon preu: Tenim més de 150 referències a un preu molt competitiu. A més, el format a granel permet un estalvi en diners i residus.
  • Mínims de compra adaptats als petits negocis, que a més et permet tenir varietat sense arriscar-te a comprar molta quantitat. A més, pots provar abans els nostres tes.
  • Assessorament: Si ho necessites, t'ajudem a triar els tes. Creem una carta personalitzada per al teu estil de negoci. I si vols, et formem sobre el te i com servir-lo perquè puguis oferir una bona experiència.
  • Accessoris: T'oferim, si els necessites, llaunes, teteres, filtres… Fins i tot podem fer-te el disseny gràfic de la carta i de les llaunetes.

    I, per descomptat, un excel·lent servei molt personalitzat.TALLERS I DEGUSTACIONS: Ofereix una cosa diferent als teus emplead@s o als teus client@s.Ofereix una experiència original! Podem fer un estand de degustació de tes, un taller sobre te, un maridatge... El teu explica'ns la teva idea o la teva necessitat i nosaltres pensem i muntem l'esdeveniment. Tenim un catàleg de diferents modalitats i durades, i ens adaptem al que tinguis al cap.MOSTRES DE TE: Detalls que marquen la diferènciaVols tenir un detall amb clients o proveïdors?

Vols regalar infusions en les teves noces?

Vols fer un regal especial per a algú?

Ens encarreguem de tot: triem el te o la infusió, busquem la presentació, gestionem tot el procés (disseny, impressió d'etiquetes, cerca d'altres materials) i tu ho reps on ens indiquis. Dóna-li ales a la teva imaginació!

Siente
Sien Té
4.5 star star star star star_half
Based on 130 reviews
x