Som... una botiga de te i infusions a granel.


Siente és una empresa familiar amb més de 10 anys d'experiència venent te i altres infusions. Som experts i estimem el que fem. La nostra base d'operacions és la botiga de Rogent, 96 (Barcelona), encara que arribem en línia a tota Espanya.

T'oferim varietat i qualitat, amb un assortiment de més de 150 infusions a granel: Te pur d'origen, te matcha, tes aromatitzats, roibos, infusions de fruites, herbes i mescles medicinals, a més dels accessoris per al ritual del te. També tenim una àmplia gamma de tes i infusions en bossetes.

I, sobretot, t'ajudem a trobar la infusió perfecta per a tu i només per a tu. Així que som aquí per a ajudar-te a triar segons les teves necessitats i gustos, per a resoldre dubtes i per a donar-te informació veraç que fuig de mites i miracles. Perquè creiem que el millor te, és el que gaudeixes bevent-ho.Som... una teterIa.
Tenim un secret: Si puges al segon pis de la botiga, trobaràs el nostre saló de te, on tens tot el necessari per a fer-te qualsevol de les infusions o tes de la botiga. Si véns amb un buit en l'estómac, tens cookies i bescuits fets amb molt d'amor. ¡I Wi-fi gratuït!

Volem ser el teu espai de calma enmig de la voràgine urbana, si vols desconnectar aquest és el teu lloc. Però també un punt de trobada entre gent amb punts en comú, així que organitzem diferents activitats (tallers, xerrades, exposicions...).Som... uns tea lover'sSiente som nosaltres, Anna i Dani. Dos germans als quals se'ls va ocórrer treballar junts i també aprendre: sabem de te i tenim formació en fitoteràpia, per a poder-te atendre el millor que podem.

I també estan Inca i Menta, nostres "ayudantas". Si, som molt perrunos, per això en Siente (a la botiga i en la tetería) tots els gossos que tinguin humans educats, són benvinguts.

Com a empresa, ens relacionem amb el nostre entorn i creiem fermament en què el petit comerç dinamitza els barris, és per això que som membres actius de la Associació de Comerciants del barri EIX CLOT.