Te Negre Ceylon OP Kenilworth

4,07 
Impostos inclosos
Real time: 5 Visitor right now
Hurry up! Only 500 item(s) left in Stock!
Bolsa de
Quantitat
0

Sri Lanka és un dels països més importants quant a producció de te. Els seus tes es coneixen com Ceylon/Ceylán i són molt famosos. A la regió de Dimbula trobem la plantació Kenilworth, d'on prové el nostre te. Són tes d'altura (entre 1200-1500 m.s.n.m) i amb unes aromes i sabors refrescants i suaus (dins del que és el te negre).

Origen: Sri Lanka (Dimbula).
Temperatura de l'aigua: 90 °C - Temps d'infusió: 3-4 minuts. Pots reinfusionar-lo.
Cafeïna? Sí.
Queda bé en fred? Sí. Encara que nosaltres preferim els tes verds per a fer freds, en ser més frescos i menys astringents.
Queda bé amb llet? Sí.

PROPIETATS DEL TE NEGRE
Estimulant, vasodilatador, tònic digestiu, diürètic, hipertensor, antioxidant i astringent.
- Són els tes que més cafeïna tenen.
- Els flavonoides (en el cas del te negre, per l'efecte de l'oxidació els antioxidants catequines es transformen en tearrubigines i teaflavines, però tenen efecte antioxidant igualment) ajuden la relaxació dels vasos sanguinis i a prevenir l'oxidació dels àcids grassos. Va bé per al colesterol HDL (el bo). Ajuda a reduir els nivells de colesterol dolent.
- Estimula la digestió i millora el funcionament i l'activitat estomacal. (No obstant això, si tens problemes de gastritis, úlcera millor no prenguis, perquè activa la secreció de sucs gàstrics).
- Ajuda a la circulació i el bon funcionament renal, desintoxica i millora la diüresi. - Els antioxidants i el fluor ajuden a la salut bucodental.
- Augmenta la tensió arterial (bo per als hipotensos).
- Igual que el te oolong, el te negre és astringent, útil en casos de diarrees.
- Rico en minerals com el magnesi, ferro, fòsfor, potassi, crom i calci.
També té contraindicacions:
En general, el te està contraindicat en estats de nerviosisme o insomni, palpitacions i arrítmies, o algunes alteracions cardíaques. Augmenta la producció de sucs gàstrics (per la cafeïna, sobretot el te negre) així que no està indicat per a úlceres gàstriques, gastritis, acidesa o reflux. Els tanins dificulten l'absorció del ferro, així que no està indicat per a casos d'anèmia. El te té elements anticoagulants, així que millor no barrejar amb medicaments anticoagulants o si es té una patologia relacionada.

M12103
500 Elements
2020-05-10

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar