Te Blanc Pai Mu Tan BIO

8,40 €
Impostos inclosos
No disponible ara mateix
Bolsa de
Quantitat
0

El Pai Mu Tan (o Bai Mu Dan, o Peonia blanca) és, segurament, un dels tes blancs més coneguts. El seu processament és mínim i sol assecar-se a el sol, com tots els blancs, però a més, veuràs que les fulles estan sense enrotllar. Al no trencar la paret cel·lular amb l'enrotllat, queda un te lleuger, subtil, sense astrigencia, amb la característica aroma floral i dolç dels tes blancs. Per al Pai Mu Tan s'usen els brots tendres (forma d'agulla, color blanquinós, amb vellositats), molt apreciats, i les dues primera fulles, també tendres (two leaves and a bud).


El 90% del te blanc es produeix a la província xinesa de Fujian, inclòs el Pai Mu Tan, que es recol·lecta a mà de les plantes de Camelia Sinensis, varietat Khenghe Bai Hao. En el nostre cas, a més, és de cultiu BIO.


El te Pai Mu Tan té poca cafeïna, i com la resta de tes blancs, conserva la major concentració de substàncies antioxidants (tanins, polifenols, catequines), que ajuden a prevenir una infinitat de patologies, sobretot relacionades amb la salut cardiovascular (incloent colesterol), les mutacions cel·lulars (que poden derivar en càncer) i amb el sistema immune en general. També és ric en magnesi i en l'aminoàcid teanina, que contraresta la cafeïna, amb el seu efecte calmant de el sistema nerviós i neuroprotector.


Origen: Xina (Fujian)
Temperatura de l'aigua: 75-80 ºC

Temps d'infusió: 2 min. - 5 minuts (segons t'agradi més suau o menys, però amb 5 minuts gairebé no notaràs "amargor")
Cafeïna? Sí.
Queda bé en fred? Si.
Queda bé amb llet? No.

AZTEB08050
2020-04-21

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar