

Té blanc ecològic de Vietnam. De fulla enrotllada i gust suau i floral. Ric en antioxidants, de propietats inmunoestimulants i que ajuden a prevenir el colesterol.
Si busques un te blanc, ecològic i amb un preu ajustat, et recomanem aquest te vietnamita de cultiu BIO.
Encara que no se sap molt, Vietnam és un país que exporta molt te i de bona qualitat. La varietat Mao Feng és una varietat molt apreciada i pots veure clarament la diferència de color entre els brots blancs i les fulles, d'un color grisenc, conegut com jade blanc. A diferència de el te blanc Pai Mu Tan, aquest te està enrotllat, de manera que tindrà més astringència. Respecta bé els temps d'infusió perquè et surti un te d'aroma suau i floral, i sabor subtil i fresc.
El te blanc es caracteritza pel baix contingut en cafeïna (excepte explicades excepcions) i per l'alta presència de brots (blancs, vellosos), molt apreciats en el món de el te. La joventut de les fulles i la quasi nul·la oxidació (sol ser l'oxidació natural de qualsevol full a l'ésser recol·lectada i portada a la planta de processament) fan que sigui molt ric en antioxidants (sobretot catequines), que contraresten l'acció dels radicals lliures, prevenint malalties de tipus cardiovascular (sobretot baixant els nivells de colesterol), els mutàgens (que poden derivar en càncer) i reforçant el sistema immunològic.
Origen: Vietnam.
Temperatura de l'aigua: 75-80 ºC
Temps d'infusió: 1,30 - 2 minuts.
Cafeïna? Sí.
Queda bé en fred? Si.
Queda bé amb llet? No.