• -10%
  • Estalvia un 10%

Te Pu Erh

3,42 
3,80 
Impostos inclosos
Real time: 5 Visitor right now
Hurry up! Only 100 item(s) left in Stock!
Bolsa de
Quantitat
0

Te Pu Erh de 2 anys de fermentació. El te Pu Erh (o te vermell a Occident) és un tipus de te fermentat que només es produeix en Pu Erh (Província de Yunnan). Es tracta d'un te verd que deixem fermentar per bacteris específics i en unes determinades condicions de temperatura i humitat. Ho pots trobar en discos o maons premsats o en bri solt, com el nostre.
La seva aroma i sabor és terrós, intens i menys astringent que els altres tes. La tassa és marró i fosca (raó per la qual a la Xina aquests tes són coneguts com dark tea o te negre, mentre que el te negre per als xinesos és te vermell, ja que si et fixes, la tassa és més vermellosa o ataronjada). El Pu erh és una de les varietats de te que permeten més re-infusions (usar els mateixos brins per a anar afegint aigua i fer diverses infusions seguides).
Té més cafeïna que un te verd, però menys que el te negre (recorda que tot això de la cafeïna té molts factors a tenir en compte, això és una aproximació general).
Quant a les seves propietats, podem dir que és estimulant (cafeïna), digestiu (en ser fermentat es redueixen els tanins i ajuda amb gastritis o úlcera gastroduodenal) vasodilatador i hipotensor, anticolesterol, reforça i estimula el sistema immune, accelera el metabolisme en el fetge i millora les seves funcions, i a més de sadollar, rebaixa l'absorció de greixos. Com tots els tes en major o menor mesura té catequines, els famosos antioxidants que ajuden a frenar l'acció dels radicals lliures. .
Orígen: la Xina (Yunnan)
Temperatura de l'aigua: 90 °C - Temps d'infusió: 4-5 min.
Cafeïna? Sí.
Queda bé en fred? No.
Queda bé amb llet? No.

A81633
100 Elements
2020-04-23

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar