Ingredients: Cacau en pols de cultiu ecològic certificat. No aromatitzat .
Què et sembla una beguda a base de cacau pur en pols? Aquest cacau té tot el seu sabor orginal i amarg. Pots prendre'l sol o utilitzar-lo com a base per a les teves combinacions de cacau amb espècies (canyella, vainilla, gingebre), amb mel o altres edulcorants, amb llet (tant vegetal com animal)...hi ha una infinitat de possibilitats!.
Temperatura de l'aigua: 50-60 °C - Es dissol (no s'infusiona).
Cafeïna? No.
Queda bé en fred? Sí, però per a dissoldre-ho bé, millor amb aigua calenta.
Queda bé amb llet? Sí. De fet, recomanem fer-la amb llet.
COM FER-LA? Escalfa aigua (50 *Cº), posa 2 culleradetes (de café) de cacau en la tassa o bol, afegeix una mica d'aigua (2 dits) i remou perquè es dissolgui bé. Acaba d'afegir l'aigua o llet vegetal.
PROPIETATS DEL CACAU: El cacau és un aliment ric en greixos (40-50%), minerals i vitamines del grup B. Té un efecte estimulant. A més és molt ric en antioxidants (més que les baies d'açaí, els nabius o la magrana). Ajuda a disminuir la hipertensió l'arterioesclerosi, redueix el colesterol LDL (el dolent) i ajuda a mantenir bons nivells del HDL (el bo), sent un gran aliat llaura una bona salut cardiovascular.