Ingredients: Cacau en pols, guaranà, gingebre mòlt, cardamom mòlt, canyella mòlta, te verd Matcha, clau mòlt, arrel de maca. No aromatitzat. Tots els ingredients són de cultiu ecològic certificat.
Per als/les Chai-lovers, aquesta mescla d'espècies mòltes amb cacau t'encantarà. Intens, i una bomba antioxidant! Et quedarà genial amb qualsevol mena de llet. Porta una mica de te matcha per a donar-li un plus d'energia, però molt subtil en el sabor, que dominen les espècies i el propi cacau.
Temperatura de l'aigua: 50-60 °C - Es dissol (no s'infusiona).
Cafeïna? Molt poqueta (degut al te matcha).
Queda bé en fred? Sí, però per a dissoldre-ho bé, millor amb aigua calenta.
Queda bé amb llet? Sí. De fet, recomanem fer-la amb llet.
COM FER-LA? Escalfa aigua (50 *Cº), posa 2 culleradetes (de café) de cacau en la tassa o bol, afegeix una mica d'aigua (2 dits) i remou perquè es dissolgui bé. Acaba d'afegir l'aigua o llet vegetal.
PROPIETATS DEL CACAU: El cacau és un aliment ric en greixos (40-50%), minerals i vitamines del grup B. Té un efecte estimulant. A més és molt ric en antioxidants (més que les baies d'açaí, els nabius o la magrana). Ajuda a disminuir la hipertensió l'arterioesclerosi, redueix el colesterol LDL (el dolent) i ajuda a mantenir bons nivells del HDL (el bo), sent un gran aliat llaura una bona salut cardiovascular.