Té Verde Matcha Culinario BIO-100g

Te Verd Matcha Culinari BIO - 100gr.

23,00 
Impostos inclosos
Real time: 5 Visitor right now
Hurry up! Only 500 item(s) left in Stock!
Quantitat
0

Bossa 100gr. Te de cultiu ecològic certificat

Nostre Matcha culinari ve de la collita d'estiu de la varietat Sencha Minami Sayaka. Produït per la família Morimoto, en Miyazaki (el Japó), ens arriba un te molt versàtil. Que no t'enganyi el seu nom, encara que sigui de grau culinari, pots usar-ho per a la teva tassa de te.

Per a fer-te el te et recomanem el nostre chasen o batedor de bambú, per a emulsionar-ho bé i que faci l'escuma característica del bon Matcha. Guarda-ho a la porta de la nevera per a conservar la seva frescor.

Adequat per a: Si prens molt te Matcha, si el prens amb llet, per a cuinar o per a empolvorar en batuts, sucs verds o de fruites.
Origen: el Japó (Miyazaki)
Temperatura de l'aigua:
60 °C
Quantitat:
la mesura s'aconsegueix amb un chasaku o cullereta de bambú o amb el mànec d'una cullereta (el que hi cap és equivalent a un chasaku). 1-2 cullerades/200 ml.
Cafeïna?
Sí.
Queda bé en fred?
Sí.
Queda bé amb llet?
Sí.

QUÈ ÉS EL TE MATCHA? El te Matcha és un te japonès fet amb fulles tendres mòltes i que, a més, han passat de 2 a 4 setmanes a la semi-ombra abans de ser recol·lectades. Això augmenta la clorofil·la (són d'un color verd brillant), la L-theanina (un aminoàcid que contraresta l'efecte de la cafeïna, ajudant a combatre l'estrès, però estimulant gràcies a la cafeïna) i altres aminoàcids que li donen un sabor diferent al te verd en fulla, menys amarg.

És el típic te de la coneguda cerimònia de te al Japó (Chanoyu), i la seva popularitat ha explotat a nivell mundial en els últims anys, sobretot a causa dels seus múltiples beneficis.

El seu elevat preu respon tant al seu origen japonès, com al seu particular cultiu i processament i fins i tot el tipus de molí. A més, s'usen fulles joves i brots, que són més benvolguts. Per a saber si tens un bon Matcha entre mans, fixa't en el color (ha de ser brillant, no tirant a grisenc i apagat), no ha de fer grumolls, i si és *premium, ha de fer escuma fàcilment. El matcha premium ha d'estar fet amb collites de primavera, mentre que els culinaris es recol·lecten a l'estiu o tardor sent més antioxidants, però una mica més amargs.

És un te amb un alt contingut en cafeïna, aminoàcids com la L-teanina, antioxidants, minerals, vitamina A, etc. Les seves propietats van des de mantenir-nos despiert@s, contrarestar els efectes dels radicals lliures, estimular el sistema immune, canviar l'absorció dels greixos, diürètic, anti colesterol, etc. Com tot el te tenen nombrosos beneficis, encara que nosaltres et recomanem que visquis el te com una infusió per a gaudir, no com una medicina.

MATCHANO3BI
500 Elements

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar