Te verd xinès tradicional. Amb una base de te d'alta qualitat (Mao Jian) a l'hora d'elaborar el te, aquest es barreja amb flors de gessamí. Sabor suau, delicat i floral. És un te susceptible d'amargar-se. Així que vigila bé el temps d'infusió!
Et portem un te de gessamí de la varietat Mao Feng, de gust suau i fresc, que et permetrà diverses reinfusions.
El te (verd) de gessamí és molt popular a la Xina com te de benvinguda. I ull, diem te DE gessamí i no AMB, perquè no és un blend (barreja) sinó que és un te perfumat. La seva elaboració és llarga i laboriosa, començant pel fet que el gessamí i la Camelia sinensis (la planta del te) no es recullen en la mateixa època, així que cal conservar un dels dos elements. No porta flors i si les porta és com decoració (no som molt partidaris, perquè influeixen en el sabor de el te).
Com s'elabora? Es seleccionen les flors i es barregen -a mà-, amb les fulles de te. Es deixen perfumar unes 12 hores. Es retiren les flors, s'enforna amb calor seca (per eliminar humitat, com qualsevol te) i es torna a començar el procés (fins a 7 vegades!). El resultat és un te molr aromàtic, perquè el gaudeixis molt.
De: Xina (Anhui). Temperatura de l'aigua: 80 ºC Temps d'infusió: 2 min. Pots re-infusionarlo. Cafeïna? Sí. Queda bé en fred? Si. Queda bé amb llet? No.
Así me deja siempre está maravilla de té. Si te pasas de cantidad o tiempo de infusión, es muy áspero y astringente, y tiene un punto amargo. Pero si lo clavas, el paraíso de la belleza. Mientras escribo esta reseña puedo notar en mi cuerpo y mi ánimo el recuerdo de sus efectos mientras lo tomo. Cada vez me asombro de su perfección.
Siempre lo tengo.
Te verd Bancha xinès amb grans d'arròs torrats. És un te amb...
Te verd xinès tradicional. Amb una base de te d'alta qualitat (Mao Jian) a l'hora d'elaborar el te, aquest es barreja amb flors de gessamí. Sabor suau, delicat i floral. És un te susceptible d'amargar-se. Així que vigila bé el temps d'infusió!